top of page

Informationsmöte: studentrepresentation

Nu bjuder UmPe in dig som studerar vid Lärarhögskolan till ett informellt möte om utbildningsbevakning och studentrepresentation. Ett perfekt tillfälle för dig som är nyfiken på och vill veta mer om vad det innebär att vara studentrepresentant!


Under mötet kommer vi gå genom utbildningsbevakning ur ett studentfackliga perspektiv. Beskrivning av uppdraget som studentrepresentant, vad som förväntas inom ramen för uppdraget, exempel på vad en studentrepresentant faktiskt gör, hur mycket tid som krävs etc. En genomgång av de råd/utskott som studenter vid Lärarhögskolan har rätt att finnas representerade vid. Det kommer finnas möjlighet att ställa frågor.


Vi som håller i mötet heter Therese och Dani. Therese är vice ordförande i UmPe och ansvarar för sektionens utbildningsutskott samt sitter som studentrepresentant i Programrådet för Studie- och yrkesvägledare. Dani är utbildningsbevakare för Umeå Studentkår gentemot Lärarhögskolan.

Detta informationsmöte är öppet för alla studenter som läser vid Lärarhögskolan och det ställs därför inget krav på kårmedlemskap.


Datum: Torsdag 25/11 Tid: 17.00-19.00 Plats: Tryggheten. Lokalen ligger under Umeå Studentkårs kansli (i anslutning till Lindellhallen). Det kommer serveras fika och enklare tilltugg.

VÄLKOMMEN!

6 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Utvärdering praktik/VFU 21/22

Utvärdering av praktik och VFU läsåret 21/22 Hej studenter! Som en del i arbetet med utbildningsbevakning vill vi från Umepedagogerna utvärdera praktik och VFU. Enkäten riktar sig till dig som inom ra

Vill du bli vår nya ordförande?

UMPE SÖKER ORDFÖRANDE, SISTA ANSÖKNINGSDAG 6/2 Vi söker en ordförande för återstående delen av verksamhetsåret 2021/2022 (till och med 30/6). Ordföranden är ansvarig för att leda sektionens arbete til

bottom of page